BBC Zulte ID Recruitment - Tigers Evergem A

10 februari 2017 19:37

Na de moeizame overwinning van vorig weekend, kregen we nu Tigers Evergem over de vloer. De heenwedstrijd werd verloren, we waren dus vastberaden om de overwinning thuis te houden.

In de opwarming werd reeds duidelijk dat de tegenstander niet te vergelijken was met de ploeg van de vorige confrontatie. Het was dus zaak om hen vanaf de opworp bij de keel te grijpen. Dit lukte aanvankelijk ook vrij aardig en we liepen snel een tiental punten uit. Tijdens het tweede kwart leek de concentratie wat te verdwijnen. Dit in combinatie met een heel aantal dubieuze beslissingen van de heren in het grijs zorgde ervoor dat Evergem iets dichterbij kwam. Zo gingen we rusten bij een 33-25 stand.

Na de pauze werd even doorgedrukt, ook al werd er een klein beetje ge√ęxperimenteerd. Zo fonkelde er tegen het einde van het derde kwart een twintig-punten-kloof op het scorebord. We speelden de match rustig uit, met in het achterhoofd de wedstrijd van komend weekend op Gavere. Belangrijke wedstrijd voor ons, indien we nog een rol van betekenis willen spelen in het klassement.

SPELERS:
Loontjens: gekwetst, Boerjan L: 13, Boerjan S: gekwetst, Van Rossom: 11, Brochez: 6, Demunck: 7, Van Driessche: 0, Dewinter: 7, Levefre: 2, Geerts: 3, Bytebier: 0, Jouret: 18

QUARTERSTANDEN:
Q1: 23-10 Q2: 10-15 Q3: 19-9 Q4: 15-17

EINDSCORE:
67-51