BBC Zulte ID Recruitment - Scheldejeugd Temse B

2 april 2017 14:26

De wedstrijd tegen Temse B was de start van het laatste drieluik van de competitie. Een drieluik dat bestaat uit drie thuiswedstrijden, die we uiteraard allemaal tot een positief einde willen brengen.

Temse presenteerde zich met slechts zes spelers. Het was dus zaak het tempo hoog genoeg te leggen en hen zo al snel naar adem te laten happen. De start was niet echt spetterend. We speelden mee aan hetzelfde tempo van Temse en slaagden er dus niet in een kloof te slaan. Na een vijftal minuten slaagden we er dan toch in het tempo op te drijven en zo kwamen we makkelijker tot scoren. De verdediging werd ook wat aangeschroefd. Hierdoor liepen we tegen het einde van het eerste kwart toch 12 punten uit. Dit was reeds voldoende om de veer te laten breken bij de tegenstander.

Het tweede kwart ging verder zoals het eerste eindigde. Zij scoorden vooral vanop de vrijworplijn en bij ons zakte het tempo terug enkele versnellingen. Toch slaagden we erin de kloof nog wat uit te diepen. Rusten deden we dan ook met een geruststellende voorsprong van 23 punten.

De tweede helft was het de bedoeling de voorspong zoveel mogelijk uit te diepen. Een opdracht die we tot een goed einde brachten en uiteindelijk slaagden we er net niet in om de kaap van de 100 punten te ronden.

SPELERS:
Loontjens: 13, Boerjan L: 17, Boerjan S: 5, Van Rossom: 12, Brochez: 12, De Munck: 3, Van Driessche: 0, Dewinter: 6, Levefre: 0, Geerts: 9, Bytebier: 0, Jouret: 21

QUARTERSTANDEN:
Q1:22-10 Q2: 19-8 Q3: 22-18 Q4: 35-16

EINDSCORE:
98-52