BBC Zulte ID recruitment groeit!

11 april 2017 10:31

Beste supporters en leden,

De laatste maanden is er achter de schermen veel veranderd bij de senioren van BBC Zulte ID recruitment.
Tijdens de besrekingen met de spelers is er besloten om te zoeken naar een nieuwe coach voor volgend seizoen, dit was geen evidentie maar het is ons gelukt. Nadat Cédric Veldeman het eerste jaar als speler coach heeft aangetreden en nadien 3 jaar de senioren heeft gecoached gaat hij nu de staf doorgeven aan Noël Doubels. Noël is momenteel coach bij 1e prov BBC Houtem en is afkomstig uit het Gentse. Hij heeft al meer dan 25 jaar coach ervaring en komt dus volgend seizoen de senioren van Zulte trainen en coachen. We wensen dan ook Noël veel succes volgend seizoen met zijn team!

Dit seizoen hebben we ook het jammerlijkse nieuws vernomen dat Senne Boerjan en Frederik Geerts zullen stoppen met basketten. Hoofdzakelijke reden was leeftijd en kwaaltjes. Verder blijven de overige 10 spelers basketten en zijn we op zoek gegaan naar 2 spelers om het team te versterken.

Zo gezegd zo gedaan hebben we vandaag onze eerste top transfer binnen! Mats Jouret, broer van Nils Jouret die reeds speelzaam is bij ons komt volgend seizoen ons team versterken op de guard positie. Mats speelt nu in 1e landelijkse bij Sgolba Aalter en is zelf woonachtig te Zulte.
We wensen Mats dan ook bij deze van harte welkom bij BBC Zulte ID recruitment!

We zijn dus nog op zoek naar 1 verjonging en versterking voor ons senioren team.

Verder zal Cédric Veldeman die een tijdje niet heeft gespeeld het team terug vervoegen als 13de man. Dit om te kunnen garanderen dat er toch minstens 10 spelers op training zijn want dit was de laatste seizoen af en toe een probleem.

Verder is er nog super nieuws! Als de senioren aanstaande zaterdag thuis om 19:30 in de sporthal van Zulte winnen van Upkot Laarne dan gaan ze over naar 2de provinciale! Als we winnen zorgen we wel voor een feestje na de match.
Dit is tevens ook de laatste wedstrijd van de carrière van Senne Boerjan en Frederik Geerts dus ook voor zij die hen nog eens willen zien schitteren op het veld, jullie zijn welkom!


Met sportieve groeten


Het bestuur