NIEUWSBRIEF 2019

13 maart 2019 22:15

Beste BBC Zulte sympathisanten,

Eindelijk nog eens een nieuwsbrief! In de toekomst gaan we op regelmatige basis terug een nieuwsbrief sturen. Heb je een matchverslag, info of nieuwtjes, stuur het gerust door naar ondervoorzitter@bbczulte.be.

Verkoop Duvel-pakketten en CAVA:

Zoals beloofd voorzien we voor de beste verkoper van elke ploeg 2 cinematickets. Hieronder onze winnaars:

- Heren: Thijs Dewinter - 1250€ WAAAW, hartelijk dank Thijs

- U12: Duncan Melsens – 255€

- U10: Michiel Van de Vijver – 270€

- U8: Henri Bultynck – 15€

Top 3 ploegoverschreidend: Thijs Dewinter 1250€, Matthias Van Driessche 1020€ en Cédric Veldeman 945€.

De gratis tickets zullen via de coach eind deze maand verspreid worden.

We hebben nog 20 Duvel pakketten en 1 doos CAVA over. Wie zou graag nog een kleine bestelling doen? Mailtje naar ondervoorzitter@bbczulte.be.

BBQ BBC Zulte

BBQ zal dit jaar terug plaatsvinden in de Guldepoort te Machelen. De datum die je mag vastpinnen in de agenda is zondag 14 april. Die dag is het ook Parijs-Roubaix, we zullen meerdere grote schermen plaatsen om niets te moeten missen van de koers. Inschrijven kan via de website vanaf vandaag 13 maart.

Sponsors

Als club proberen we zoveel mogelijk te investeren in goed materiaal, mooie truitjes en af en toe een extraatje voor de ploegen. Dit brengt natuurlijk veel kosten met zich mee. We zijn dus ook nog voor volgend seizoen op zoek naar extra sponsors. Er is zelf een speciaal tarief voor het inschrijvingsgeld als je als ouder de club sponsort. Meer info via ondervoorzitter@bbczulte.be. We hebben enkele standaardformules, maar er kan ook niets op maat uitgewerkt worden.

Derby: BBC Zulte – BBC Deinze

Op zaterdagavond 16 maart spelen de HEREN de derby van de Leiestreek. BBC Deinze komt op bezoek naar onze sporthal in Zulte (opworp 19u30). Vorig seizoen versloegen we hen in de beker, maar in de heenronde van dit seizoen gingen we in de Palaestra in Deinze verliezen. Dus we kunnen alle supportersteun gebruiken. Kom je hen ook aanmoedigen?

Sportieve groetjes,

Het bestuur.