BBC Zulte ID Recruitment - BC Lede

7 augustus 2016 12:49

Dit seizoen zijn we gestart met 2 weken looptraining, 1 week met drie trainingen en voorbije zaterdag direct de eerste bekerwedstrijd tegen tweede provinciale BC Lede.

Gezien Lede een reeks hoger speelt kregen we 5 punten voorsprong.
We waren met 10 spelers klaar om er aan te beginnen en 1 speler was jammer genoeg gekwetst.

Het was ook direct de eerste match met onze nieuwe uitrusting, de nieuwe foto's van de spelers staan intussen ook op de website.

Doorheen de wedstrijd was het wat wennen aan het wedstrijdritme. Er werden enkele foutjes gemaakt maar daarvoor dienen deze bekerwedstrijden... De komende weken zullen we er aan werken zodat we klaar zijn voor volgend weekend twee wedstrijden te spelen met minder schoonheidsfouten.

We hebben zowel tegen man to man als tegen zone goed gespeeld en hopen dat we dit kunnen verder zetten doorheen het seizoen.

Lede was enorm sterk met hun 3 punt shot, ze hebben maar liefst 9 3-punt shots binnen gegooid, dat is exact de helft dan de punten die ze gemaakt hebben. Dus ook mooi van Lede dat ze zo vroeg op het seizoen al zo een mooi 3 punt percentage kunnen voorleggen. Wij moeten aan de andere kant ook durven toegeven dat onze verdediging op die shots niet altijd even goed was.

We zijn tevreden met het resultaat van deze eerste wedstrijd van het seizoen en kijken uit naar de volgende wedstrijden.

SPELERS:
Team: 5, Loontjens: 9, Boerjan L: Geblesseerd, Boerjan S: 16, Van Rossom: 7, Brochez: 0, Demunck: 11, Van Driessche: 0, Dewinter: 8, Levefre: 4, Geerts 4, Bytebier 0

QUARTERSTANDEN:
Q1: 22-13 Q2:14-11 Q3: 12-14 Q4: 16-16

EINDSCORE:
64-54