BBC Zulte Id Recruitment - BBC Gavere B

18 augustus 2016 20:13

Leuke derby voor ons in de voorronde van de beker van Oost-Vlaanderen. Gavere B kwam met enkele bekende gezichten afgezakt naar de sporthal van Zulte. Bij Gavere spelen een paar oudgedienden die we nog kennen van ons verleden in Deinze.

Met 3 overwinningen zijn we al zeker van groepswinst en de daar bijhorende kwalificatie voor de volgende ronde tegen een eersteprovincialer. Maar dat wil niet zeggen dat we deze wedstrijd niet willen winnen. We startten met een 5-punten achterstand omdat Gavere B een reeks lager speelt.

Gavere kan zijn voorsprong van 5 punten nog redelijk lang verdedigen, na het eerste kwart stonden we nog één puntje achter. In het tweede kwart werd een versnelling hoger geschakeld, vooral Muize kon door middel van enkele steals de voorsprong uitbouwen. De tweede helft gingen we op hetzelfde elan verder, we scoorden in totaal 8 driepunters en een veelvoud in punten in fastbreak. Gavere B viel toch iets te zwak uit, op het einde kwamen ze fysiek ook een beetje te kort.

Nu nog enkele weken voluit trainen met tussendoor nog enkele oefenmatchen, hopelijk zijn we dan klaar om het seizoen aan te vatten het eerste weekend van september.

SPELERS:
Loontjens: 24, Boerjan L: 4, Boerjan S: 9, Van Rossom: 10, Brochez: 3, Demunck: 18, Van Driessche: 0, Dewinter: 3, Levefre: 3, Geerts: afwezig, Bytebier: 2

QUARTERSTANDEN:
Q1: - Q2: - Q3: - Q4: -

EINDSCORE:

76 - 40