Golden Ball Sponsors die onze club steunen

Titeca Accountancy

Titeca Accountancy is een groeiend en vooruitstrevend accountantskantoor met 6 vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Meer dan 90 professionals ondersteunen onze klanten op het vlak van:

1. Accountancy en fiscaliteit
2. Structurering groeibedrijven
3. Begeleiding familiale ondernemingen
4. Juridische ondersteuning
5. Startersadvies

Contact:

Telefoon: +32(0)9/210.42.00
Email: info@titeca.be


Titeca accountancy

Optiek Lammerant

Uw bril is niet enkel het verlengde van uw persoonlijkheid, ze moet ook op uw gelaat passen. Bij de zoektocht naar de perfecte montuur, spelen heel wat factoren mee.
Een ruim assortiment is alvast een goed begin, want bij ieder gezicht en karakter hoort een verschillende bril. Bovendien volgen we de laatste modetrends voor u op de voet.
Als vakspecialisten in hart en nieren, beschikken we over een geoefend oog. Gelaatstrekken analyseren en u daarbij perfect passende monturen aanreiken, is zowat onze tweede natuur.
Ook op de dienst na verkoop en de punctuele plaatsing van brillenglazen zijn we bij Optiek Lammerant terecht heel trots.

contact:

Telefoon: +32(0)9/386.22.73
Email: info@optieklammerant.be

Optiek Lammerant


EX Industries BVBA

Ex Industries is een autonome onderneming, gespecialiseerd in elektrische apparatuur voor gas- en stofomgevingenen waar explosiegevaar heerst en de Atex richtlijn van toepassing is.
Een ruim assortiment aan standaard producten, aangevuld met oplossingen op maat, zorgen ervoor dat wij voor iedere behoefte en nood een gepaste oplossing kunnen aanreiken.
Naast een uitgebreid gamma trachten wij ons te onderscheiden van onze concurrenten door een klantgerichte en dynamische aanpak, snelle service en deskundigheid.

contact:

Telefoon: +32(0)486/78.03.39
Sms: Klik hier om een bericht te sturen
Email: frederik.geerts@ex-industries.eu

Ex industries

TiHaCon

>